Puzzelwandeltocht

Jubileum

Sinds 1897 bakt de familie Out in de bakkerij aan de Kerkstraat 1 haar brood en andere lekkernijen voor de inwoners van Ouderkerk aan de Amstel. We vieren dit jaar dus 125-jarig jubileum van Bakker Out. Op de plek zelf wordt al minstens vierhonderd jaar brood gebakken en het is dan ook een plek met heel veel historie. De klassieke bakkerij is een Rijksmonument, net als een aantal gebouwen die je tijdens de puzzelwandeltocht tegen gaat komen.

Puzzelwandeltocht

Speciaal voor dit jubileum hebben we één van onze wandelroutes van het 100-jarig jubileum in 1997, aangepast naar deze puzzelwandeltocht. Een leuke en leerzame manier om kennis te maken met een stukje geschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel en een aantal historische plekken. Een superleuke activiteit voor tijdens de zomervakantie én je kunt er leuke prijzen mee winnen. De tocht is ongeveer 2,5 kilometer lang. Dus wandelliefhebbers, vaders, moeders, opa’s, oma’s en (klein)kinderen, trek je wandelschoenen aan en ga samen op pad.

Lever aan het einde van de puzzelwandeltocht het ingevulde opdrachtenformulier met je contactgegevens weer in bij Bakker Out. Doe dat uiterlijk 27 augustus 2022 en maak kans op één van de volgende prijzen:

Wat kun je winnen?

Wie jarig is trakteert toch? Wij trakteren onze klanten het hele jubileumjaar door op diverse leuke aanbiedingen en speciale producten. En als winnaar van de hoofdprijs van de puzzelwandeltocht mag je zelf gaan trakteren, op onze kosten. Hoe leuk is dat!

1x Hoofdprijs

Een verjaardagstaart naar keuze voor 20 personen inclusief tekst op de taart (max. 20 tekens).

OF

Een traktatiepakket met daarin (max.) 25 van onze overheerlijke cakepops. Lekker om bijvoorbeeld uit te delen op school als je zelf jarig bent of tijdens een verjaardagspartijtje.

Jubileumtas met al onze jubileumproducten

De jubileumtas is gevuld met een jubileummagazine, jubileumtaartje, jubileumparels, Goud van Out en Wilhelmientjes.

Jubileumtaartje

Een luxe boterkoek met een dun laagje abrikozenjam, amandelspijs en gekaramelliseerde amandelschaafsel.

Uit alle goede inzendingen trekken wij een aantal winnaars. Zij krijgen persoonlijk bericht. Uiterlijk 1 september 2022 maken we de winnaars bekend op onze website en social media kanalen.

Haal je route en de opdrachten op in de winkel of download deze hieronder.

Route en opdrachtenformulier

Toelichting op de route

Antwoordformulier