Marsepein op reis

Nadat Sinterklaas weer met de boot naar Spanje was vertrokken, bleken er nog wat kleine schoencadeautjes van marsepein in de winkel te zijn achtergebleven. Die konden natuurlijk niet blijven liggen tot volgend jaar! Overheerlijke Minions, oranje leeuwen en kleurige dierenfiguurtjes waagden daarom een lange reis naar India.

Naar India; hoe zit dat?
Tijdens de opening van de tearoom in 2012, wilden Hans, Wil en Jacqueline geen cadeau’s of bloemen. Iedereen die iets wilde geven, werd gevraagd een donatie te doen voor Tulip Garden Home in India. Een kinderhuis voor ca. 70 weeskinderen, gebouwd in 2006. ‘Zelfvoorzienend zijn’ staat in dit huis hoog in het vaandel en met de bijdrage van destijds werd een rijstveld aangeschaft waarmee (een deel van) die droom werkelijkheid werd.

Sinds die tijd onderhoudt de familie Out regelmatig contact met de stichting die het huis runt en 5 jaar geleden hebben Hans en Wil ook zelf het huis bezocht.

Toen één van onze klanten in december het huis zou gaan bezoeken, was de bestemming voor de marsepein figuurtjes snel gevonden. Hup in de koffer, op naar India!

De kinderen in Tulip Garden waren enorm verrast en hebben heerlijk gesmuld.

Meer lezen? Hier vind je de website van Stichting Derde Wereld Hulp