Update inzake coronavirus

Met gemengde gevoelens schrijven we dit bericht, maar samen moeten we er alles aan doen om het coronavirus in de kiem te smoren. Onze winkel en webshop blijven uiteraard open maar naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en de nieuwe aanwijzingen van de overheid zijn wij genoodzaakt om de tearoom en het terras tot 6 april te sluiten. Uiteraard nemen wij naast de gebruikelijke hygiënemaatregelen extra aanvullende maatregelen zoals de overheid in deze periode voorschrijft.

– Maximaal 4 klanten in de winkel (max 2 per gezin)
– Houd 1,5 meter afstand
– Wacht buiten als het te druk is
– Wij schudden geen handen
– Betalen bij voorkeur met pin/contactloos
– Contant geld graag via de toonbank (zonder handcontact) overhandigen
– Voorlopig bieden wij geen producten in de winkel aan om te proeven

Wil je liever niet zelf de deur uit om je brood of gebak te halen? Plaats dan een bestelling in de webshop en we bezorgen deze graag bij je thuis. Afhalen in de winkel mag ook gewoon, maar zo lang de maatregelen van de overheid van kracht zijn, bezorgen we bestellingen via de webshop tegen een aangepast tarief*.

Lukt het niet om via de webshop te bestellen. Bel (020-496 1232) of mail ons, dan komen we samen tot een oplossing.

*In Ouderkerk a/d Amstel bezorgen we vanaf 15 euro gratis, tot 15 euro rekenen we 1 euro transactiekosten. In onder andere Amstelveen, Diemen, Abcoude en Duivendrecht zijn de bezorgkosten aangepast. Kijk voor de actuele bezorgkosten in de webshop.