Corona maatregelen: de volgende stap

Met ingang van 1 juni zijn er vanuit de overheid enkele versoepelde maatregelen aangekondigd onder andere voor de horeca. Stap voor stap wordt er meer mogelijk. Wij hebben besloten om voorlopig het terras en de tearoom niet te openen. De huidige looproute voor de winkel blijft zoals die is, via het terras. Daarmee kunnen we onze klanten in de winkel op een veilige en verantwoorde manier blijven bedienen.

Maar we hebben ook ‘lekker’ nieuws. Met ingang van dinsdag 2 juni starten we weer met de verkoop van ons heerlijk softijs* en we hebben een aangepaste To Go kaart.

* We verkopen ons softijs vanuit de stal in plaats van bij het originele ijsluik.

Bezorgkosten met ingang van dinsdag 2 juni
Sinds het uitbreken van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen vanuit de overheid, hebben wij de bezorgkosten in Ouderkerk a/d Amstel laten vervallen en voor de omliggende postcodegebieden de bezorgkosten verlaagd. Zo hebben wij onze klanten de mogelijkheid geboden om op een veilige en verantwoorde manier onze lekkernijen aan huis te laten bezorgen.

Nu de maatregelen vanuit de overheid worden versoepeld, gaan wij onze bezorgkosten* (tegen een minimale vergoeding) met ingang van 2 juni weer doorberekenen.

*Ouderkerk a/d Amstel(binnen postcodegebied) € 1,95
*Amstelveen/Amsterdam (binnen postcodegebied) € 4,95

Bestellingen onder de 15 euro + € 1,00 administratiekosten. Bestellingen voor vrijdag en zaterdag kunnen in verband met de planning tot 21.00 uur via de webshop geplaatst worden.