Bruidstaarten

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Jullie zijn vast druk met de voorbereidingen; locaties bekijken, kleding uitzoeken, gastenlijst samenstellen. Maar de mooiste dag van jullie leven verdient natuurlijk ook de perfecte bruidstaart. Bakker Out is gespecialiseerd in het maken van heerlijke en bijzondere bruidstaarten.  Jullie bruidstaart wordt in overleg helemaal afgestemd op jullie wensen.

Hoe gaan we te werk? 

  • Bij voorkeur hebben we 12 weken voor de grote dag contact met jullie. Zo weten we zeker dat we goed voorbereid jullie perfecte bruidstaart kunnen maken.
  • We maken samen een afspraak in de winkel voor het bruidstaartenspreekuur. Neem gerust foto’s mee of doe van tevoren inspiratie op via Pinterest of Instagram. Misschien wil je wel prachtig versierde bruidscupcakes gevuld met witte chocolade en bosbessen.
  • Tijdens het bruidstaartenspreekuur nemen we jullie specifieke wensen door. We laten jullie uitgebreid diverse smaken proeven en bepalen de kleur en de vorm. Maar ook het aantal personen, de locatie en het tijdstip van aansnijden. Samen maken we er een bruidstaart van die bij jullie past.
  • Jullie ontvangen van ons een offerte en als voorproefje krijg je alvast een heerlijk taartje mee. Gaan jullie akkoord met de offerte dan vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Twee weken voor de bruiloft betalen jullie de overige 50%.
  • Wij gaan aan de slag om voor jullie een heerlijke én perfecte bruidstaart te maken. We bezorgen de bruidstaart (indien afgesproken) op locatie en zorgen ervoor dat jullie bruidstaart er picobello bijstaat.
  • De traditie schrijft voor dat je de bovenste laag van de bruidstaart niet mag aansnijden, maar in de vriezer bewaart. Dit deel van de taart wordt gegeten als jullie 1 jaar getrouwd zijn. Maar heb je niet zoveel ruimte in de vriezer of wil je gewoon een lekkere verse taart om jullie 1-jarig jubileum te vieren? Dan maken wij graag een 1- laagse versie voor 6-8 personen van jullie bruidstaart met elementen uit jullie originele bruidstaart. Wij bieden jullie deze bruidstaart aan tegen een speciale prijs.
  • Uiteraard zijn we ook heel benieuwd hoe jullie dag is geweest!

Afspraak maken of meer informatie

Bel 020-496 1232 of mail naar info@bakkerout.nl.

 

Klik hieronder voor het online fotoalbum.