Wij een nieuwe collega, jij een jaar lang gratis brood!

Bij Bakker Out zijn wij op zoek naar een collega die het leuk vindt om onze klanten een topbeleving te geven. Of dat nou in de winkel is, op het terras of in de tearoom. Ken jij iemand die in ons gezellige team past? Breng hem of haar dan op de hoogte van onze vacature. Nemen wij jouw kandidaat aan én komt deze door de proeftijd? Dan ontvang jij een jaar lang gratis brood*.

Werken in onze tearoom en terras
Je neemt de bestellingen op in onze tearoom en op het terras en je maakt deze klaar. Je serveert bestellingen uit en zorgt ervoor dat de tearoom en het terras er spik en span uitzien. Met jouw creatieve ideeën weet je onze klanten iedere keer opnieuw te verrassen.

Werken in onze winkel
Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend en de uren vallen (in overleg) tussen 7.00 uur en 18.00 uur. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het snijden en verkopen van brood, croissants, banket, etc. Je zorgt ervoor dat de winkel er op en top uitziet. Verder leg je bestellingen klaar die zowel telefonisch of vanuit de webshop binnenkomen.

Ervaring is niet persé noodzakelijk, maar we vinden het belangrijk dat je onze klanten met een glimlach ontvangt en dat je affiniteit met eten hebt. Je bent flexibel inzetbaar. Parttime of fulltime (24 tot 38 uur per week).

Vaardigheden
– Je weet van aanpakken
– Je bent flexibel
– Je kunt goed met mensen omgaan
– Je bent representatief en gaat voor kwaliteit en service
– Je bent enthousiast en bezorgt je klant een glimlach op het gezicht

Iets voor jou?
Mail jouw CV en motivatiebrief of bel voor meer informatie 020-496 1232 en vraag naar Edwin Meissen. Even binnenlopen in de winkel mag natuurlijk ook.