Werken bij Bakker Out

Bij Bakker Out zijn wij op zoek naar een collega die het leuk vindt om onze klanten met een glimlach te helpen. Of dat nou in de winkel is, op het terras of in de tearoom.

Werken bij Bakker Out
Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend en jouw uren vallen (in overleg) tussen 7.00 uur en 18.00 uur. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het snijden en verkopen van brood, croissants, banket, etc. Je zorgt ervoor dat de winkel er op en top uitziet. Verder leg je bestellingen klaar die zowel telefonisch of vanuit de webshop binnenkomen. Daarnaast werken we in de tearoom en op het terras volgens een ToGo concept. In ons bedrijf is altijd wel iets te doen, dus je bent op meerdere plekken inzetbaar.

Ervaring is niet persé noodzakelijk, maar we vinden het belangrijk dat je onze klanten met een glimlach ontvangt. Je bent flexibel inzetbaar voor 32-38 uur per week.

Vaardigheden
– Je weet van aanpakken
– Je bent flexibel
– Je kunt goed met mensen omgaan
– Je bent representatief en gaat voor kwaliteit en service
– Je bent enthousiast en bezorgt je klant een glimlach op het gezicht

Salaris / vergoedingen conform cao

Iets voor jou?
Mail jouw CV en motivatiebrief of bel voor meer informatie 020-496 1232 en vraag naar Edwin Meissen. Even binnenlopen in de winkel mag natuurlijk ook.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime