Prijs voor Bakker Out

Vrijdag 28 september ontving bakker Hans Out uit handen van een vertegenwoordiger van Beko de prijs voor ‘Lekkerste gevulde speculaas van de provincie Noord-Holland 2018’.

Tijdens de Najaarsdagen in Nieuwegein op maandag 24 en dinsdag 25 september werden de jaarlijkse speculaaskeuringen georganiseerd. Bakkers uit het hele land konden 3 soorten speculaas laten keuren: speculaasjes met amandelen, speculaasjes zonder amandelen en gevulde speculaas. Die speculaas werd beoordeeld door een consumentenpanel en een vakjury. Consumenten- en vakjury hanteerden verschillende beoordelingscriteria. De vakjury keurde producten ‘blind’ en kreeg de verpakking niet te zien. Ook Bakker Out liet 3 soorten speculaas achter in handen van de jury.

‘Altijd spannend’ aldus Hans. ‘Er wordt met veel passie en liefde aan onze producten gewerkt en dan is het gaaf wanneer zowel het consumentenpanel als de vakjury jouw product met een hele dikke voldoende (respectievelijk 9,28 en 7,25) waarderen! Daar zijn we trots op’.

Ook genieten van onze producten? Bestel direct online via onze webshop.

   

Er werden 286 ambachtelijke speculaasproducten gekeurd: 105 speculaasjes zonder amandelen, 103 speculaasjes met amandelen en 78 stuks gevulde speculaas.

Bekijk hieronder de video van de speculaaskeuring.